Ons verhaal

Wie is Lekker Arnhems?

Drie ondernemende Arnhemse vrouwen hebben hun handen ineengeslagen voor dit nieuwe lunchconcept. Ieder met haar eigen kwaliteiten en kennis. Lekker Arnhems biedt de mogelijkheid voor bedrijven om haar medewerkers een boost te geven met een lekkere, gezonde en duurzame lunch. De versbereide maaltijden zijn gezond en lekker, dit zorgt voor betere prestaties. Medewerkers blij, wij blij!

Orit Yashfe

Orit is een bevlogen chef. Ze kookt lekker en gezond met groenten in de hoofdrol, volgens haar roots uit de Israëlische keuken. Na haar eigen restaurant in Tel Aviv gerund te hebben is ze nu in Arnhem actief. 

Voor Orit is eten dé ultieme verbindende factor. Ze deelt dit graag en is daarmee de motor achter onze sociale samenwerkingen en geeft daarmee anderen de kans om zich te ontwikkelen.

Jeannette bij Horsterhof

Jeannette van Mullem

Jeannette verleidt mensen al jaren om meer duurzaam en lekker te eten met haar platform ‘Puur! uit eten’. Voor Puur! bezoekt ze duurzame en vooral lekkere restaurants in binnen- en buitenland. Ook schreef ze het ‘Arnhem Aan Tafel Kookboek’, een mooie samenwerking met Gemeente Arnhem. 

Caroline Blijlevens

Caroline runt haar eigen online-marketingbureau Digitmind. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met nieuwe initiatieven (zoals BeBumble) waar ze met haar team haar tanden in bijt. Caroline is een duizendpoot en als ze niet werkt is ze met haar hond aan het wandelen of aan het zwerven in het buitenland met haar dochters. 

En wie zijn onze partners?

We gebruiken zoveel mogelijk producten van Arnhemse leveranciers. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de volgende bedrijven.

Horsterhof

De Horsterhof

Bij de Horsterhof werken ze op biologische wijze. Ze verbouwen voornamelijk groenten en fruit samen met de natuur. Door te kijken naar de behoeften van de gewassen en de middelen die de natuur biedt om hierin te voorzien. 

De Groene Rijders

Groene Rijders is een CO2-neutrale, logistieke dienstverlener die zorgt voor de bezorging van goederen in en rond Arnhem. Ook werken ze met mensen die zich op de ‘gewone’ arbeidsmarkt wat minder goed thuis voelen en bouwen ze daarmee aan een duurzame inclusieve samenleving waar iedereen bijdraagt wat hij of zij kan.

Pack Center

Pack Center is een modern familiebedrijf met een passie voor verpakkingen en aanverwante artikelen. De medewerkers bij Pack Center zijn gedreven en werken in een nauw teamverband. Zo bieden ze de beste oplossingen en concepten. Lekker Arnhems gebruikt natuurlijke alternatieven voor plastic, zoals bakjes van palmblad die kleinschalig worden geproduceerd.