Voordelen

Gezond en lekker lunchen

In de ochtend nog gehaast je boterham smeren om vervolgens de dag door te komen zonder een gezonde lunch. Herkenbaar? Met Lekker Arnhems is die tijd voorbij. Door de Lekker Arnhems koelkast eet jij tijdens de lunch gezond, duurzaam en vooral lekker. Alle maaltijden zijn vers bereid en variƫren van een salade met gegrilde groenten, tot aan een gezonde snack. In de hotpot warm je een lekkere verse soep op met veel vitaminen. Daarnaast heeft een gezonde lunch invloed op je mentale gezondheid en daarbij ook je werkprestaties. Dus zeg maar dag tegen die lunchtrommel en hallo tegen een versbereide en gezonde lunch!

Past bij je visie op duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen begint al in de keuken, door te koken met biologische en vegan producten. Vervolgens wordt je lunch duurzaam verpakt. Zo gebruiken we natuurlijke alternatieven voor plastic, zoals bakjes van palmblad die kleinschalig worden geproduceerd. En dat ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Groene Rijders bezorgen je lunch met de fiets, dus is er geen sprake van CO2-uitstoot. Als onderneming loop je voorop en geef je zo een signaal af naar je werknemers en de buitenwereld. Door een abonnement af te sluiten bij ons kan het een mooi opstapje zijn naar een duurzamere boost binnen je bedrijf.

Zet het ene stapje extra als werkgever

Je lunch heeft een enorme invloed op je werkprestaties en productiviteit. Je werknemers zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor hun eigen leefstijl, maar je kunt ze wel stimuleren. Het helpt om je team net dat ene duwtje in de rug te geven om gezond te leven. Daarnaast werkt het beter om dat als groep te doen, in plaats van aan je eigen bureau, met je eigen lunchtrommel. Het geeft je team vertrouwen om als werkgever achter hen te staan, zodat ze tijd kunnen besteden aan een gezonde leefstijl tijdens werktijd.

Je steunt Arnhemse ondernemers

We gebruiken zoveel mogelijk producten van Arnhemse leveranciers. Is dat niet tof? Zo werken we samen met Groene Rijders, Pack Center en de Horsterhof. Je luncht straks dus niet alleen lekker en duurzaam, maar je steunt daarbij ook lokale bedrijven.